Ervaar je leerproblemen bij je kind?

Zie je je kind worstelen met spelling en lezen? Vind je je kind chaotisch en heeft je kind weinig gevoel voor tijd? Of heeft hij of zij dyslexie of AD(H)D? Dan is de kans groot dat je kind een beelddenker is.
Doe de test bij Beeld&Brein of check de lijst met kenmerken van een beelddenker op de site van ‘ikleeranders’ om erachter te komen of je meer kenmerken herkent. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact op.
Vaak blijkt dat één of beide ouders van het kind ook een beelddenker is of zijn. De kenmerken komen je dan ook vaak bekend voor.

 

De ‘ikleeranders’-methode biedt uitkomst

Bijles helpt je kind vaak niet omdat daar meer van hetzelfde op dezelfde manier wordt aangeboden. De ‘ikleeranders’-methode gaat uit van het informatieverwerkingssysteem van je kind; de lesstof wordt niet in stukjes aangeboden, zoals vaak op school gebeurt, maar deze methode werkt vanuit het totaalbeeld. Zodra een beelddenker de samenhang en overeenkomsten ziet, is hij of zij in staat de lesstof te herleiden naar dat totaalbeeld.

De Leerhut

 

Wat kan De Leerhut voor jou en je kind betekenen?

  • Je kind krijgt in 4 trainingssessies de ‘ikleeranders’- methode aangeleerd waarmee de lesstof voortaan kan worden opgenomen en verwerkt. Bij deze trainingssessies is een ouder aanwezig.
  • Naast de sessies is het van belang dat er minimaal twee keer per week een half uur wordt geoefend om de methode te laten beklijven en een eventuele achterstand weg te werken. Laat je agenda deze oefenmomenten niet toe, dan kunnen deze oefenmomenten worden overgenomen door De Leerhut.
  • Vind je het prettig om richting school extra ondersteuning te hebben ten aan zien van de hulpvraag van je kind en/of bespreking van de methode en welke rol de school hierin kan spelen, dan neem ik deze rol graag op mij.

Lees meer over de aanpak van de ‘ikleeranders’-methode.

 

De investering

Voor €279,00 krijgt je kind een basistraining en is het in staat zelf de methode toe te passen (4 sessies van een uur à € 60,00 + een werkboek van € 39,00 voor thuisstudie). Natuurlijk kan ook een op maat training worden opgesteld.

Specificatie van bedragen

Intakegesprek – € 35,00
Een intakegesprek kan nuttig zijn wanneer je twijfelt of je kind daadwerkelijk een beelddenker is/in beelden kan denken.

Uurtarief – € 60,00
Over het algemeen zijn 4 sessies van een uur voldoende om de basismethode aan te leren. De inhoud en lengte van de training wordt in overleg aangepast aan de leerbehoeften van je kind.

Werkboek, eenmalig – € 39,00
Het werkboek is nodig voor thuisstudie. Het kan via de coach worden besteld of via bol.com

Online woordtrainer per jaar – € 39,00
De online woordtrainer stelt de leerling in staat zelfstandig woordjes te oefenen en dictees te maken, zowel in het Nederlands (groep 3 t/m 8), als Engels, Duits en Frans.
Voor meer informatie over de online trainer en een demo klik hier.

Het tarief voor het intakegesprek en het uurtarief zijn BTW-vrij.